• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар бібліотечних працівників на тему:«Бібліотека та місцева громада: робота з позицій суспільних інтересів»

Районний семінар бібліотечних працівників на тему:«Бібліотека та місцева громада: робота з позицій суспільних інтересів»

2015-11-11

/Files/images/ptnadtsyatiy_rk/IMG_5478.JPG

11листопада 2015 року в приміщенні Снігурівської центральної районної бібліотеки відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему:«Бібліотека та місцева громада: робота з позицій суспільних інтересів» .Семінар складався з двох блоків. Перший блок пройшов під назвою«Бібліотека. Громада. Соціальне партнерство»

Відкрила семінар директор Снігурівської ЦБС Косій А.А.. Вона виступила з доповіддю - «Сільська бібліотека і громада: проблеми та перспективи» та ознайомила присутніх з інформацію щодо конкурсу для бібліотекарів районних та сільських бібліотек Миколаївської області "Допоможи своєму односельцю стати учасником Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва".

Методист Євдокимова І.Р. надала консультацію на тему«Сільська бібліотека: інформаційно-культурний центр громади».

Під час круглого столу –« Соціальне партнерство: досвід колег” , бібліотекарі обмінялися досвідом про роботу своєї бібліотеки, співпрацю із сільською радою, сільським будинком культури, місцевою школою.

Другий блок пройшов під назвою «Планування і звітність бібліотек. Напрямки роботи в світі сучасних вимог».Була надана консультація методистом ЦБС Євдокимовою І.Р про планування роботи бібліотеки.Вона познайомила з новим виданням методичних рекомендацій до планування на 2016 рік. До видання увійшли як традиційні, так і інноваційні форми бібліотечної роботи.

Бібліограф ЦБС Кириченко І.І. надана консультацію «Довідково-бібліографічне та інформаційне обслуговування: організація планування»та провела огляд фахової періодики.

Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми ХіміченкоК.Б.. виступила за темою « Нове бачення, нові орієнтири по роботі з дітьми».

Директор підвела підсумки семінару, відбувся обмін враженнями від зустрічі, прийняті побажання, зауваження і пропозиції.

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi