• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На базі Василівської сільської бібліотеки відбувся зональний семінар на тему « Сільська бібліотека – центр освіти,культури,дозвілля»

На базі Василівської сільської бібліотеки відбувся зональний семінар на тему « Сільська бібліотека – центр освіти,культури,дозвілля»

2015-10-29

/Files/images/ptnadtsyatiy_rk/IMG_5430.JPG

29 жовтня на базі Василівської сільської бібліотеки відбувся зональний семінар на тему « Сільська бібліотека – центр освіти,культури,дозвілля». Учасників семінару зустріли короваєм. Екскурсію по бібліотеці та презентацію «Масова робота з читачами: творчість,якість,креативність» провела завідуюча філією Мацюто О.В. Семінар відкрила директор ЦБС А.А.Косій , яка ознайомила присутніх з програмою семінару та розповіла про інновації в бібліотечній роботі, особливості інноваційного розвитку бібліотечних закладів району. Перед учасниками семінару блискуче виступив актив бібліотеки з інценізацією казки «Про рибака та рибку» . Шкільний бібліотекар Кошанська В.М. розповіла про співпрацю шкільної бібліотки з сільською .

Під час круглого столу « Бібліотека мрії. Бібліотекар, читач, книга. Якими їм бути?» бібліотекарі обмінялися досвідом роботи серед різних категорій користувачів.

За загальним враженням присутніх, професійна зустріч бібліотекарів району була актуальною, змістовною.

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi