Година дозвілля «Від серця до серця»

2018-02-14

/Files/images/2018_rk/IMG_3928.JPG

Кохання-найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. Коханню усі віки покірні. В Україні день закоханих-день св. Валентина почали відзначати не так давно, але воно набуло достатньої популярності і ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

14 лютого у Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка відбулось година дозвілля для дорослих «Від серця до серця». Присутні брали участь у різноманітних розважальних конкурсах: кулінарних, танцювальних, віршованих, конкурсах на спостережливість та ін. ознайомились з гумористичним кодексом честі чоловіка та жінки.

Особливі враження залишились у присутніх від конкурсу «Відгадай мелодію», під час якого прозвучали хіти 70-80-х років минулого століття. Бібліотекарі розповіли про історію виникнення свята закоханих-дня св. Валентина, традиції святкування його в інших країнах, привітали учасників заходу музичними відеороликами. Справжнє задоволення усі одержали від пісень про кохання ,які виконував гурт «Стежина» .

На завершення ведучі заходу побажали усім щастя, любові близьких, ніжної турботи від коханих людей.

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi