• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До 95-річчя з дня утворення Снігурівського району

До 95-річчя з дня утворення Снігурівського району

2018-03-21

/Files/images/2018_rk/IMG_4359.JPG

До 95-річчя з дня утворення Снігурівського району

«Без минулого немає майбутнього», - говорять в народі. І це так, адже за все, що ми маємо, ми завдячуємо предкам. Кожній людині притаманна любов до рідного краю, “малої Батьківщини”, як ми часто величаємо цю непримітну цяточку на карті, де з’явилися на світ. Чуття вітчизни супроводжує нас усе життя. Це почуття є одним з найсвітліших і найсвятіших. Цього року ми відзначаємо 95-річчя з дня утворення Снігурівського району.
З цієї нагоди в у Снігурівській районній бібліотеці ім. В.Бойченка та районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч – діалог «Наш район: минуле і сучасне» для учнів 11класу ЗОШ №1 та історичний репортаж «Сторінками історії рідного краю» для учнів 8-х класів ЗОШ №3. До уваги користувачів бібліотеки представлено постійно діючу книжкову виставку «Мій рідний край дає наснагу жити і творити».
Цікавий екскурс в історію рідного краю , його сьогодення , про видатних особистостей району представили директор історико-краєзнавчого музею Мочаліна І.І., екскурсовод музею, журналіст Заєць А.В. та журналіст Зима А.Г. Присутні поринули у цікаву історію рідного краю, дізналися багато нового і невідомого для них раніше, уважно розглядали старі світлини та слухали розповіді про земляків, які прославили і прославляють Снігурівщину не тільки на Миколаївщині, а й в Україні та за її межами. Всі присутні пройнялися славним минулим рідного краю та надією на подальше його процвітання.
На закінчення заходу учні переглянули відео- фільм «Чарівні куточки Снігурівщини» та «Снігурівщина».
Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi