• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гумористичний флешмоб «Посміхніться світу і він посміхнеться вам!»

Гумористичний флешмоб «Посміхніться світу і він посміхнеться вам!»

2018-03-30

/Files/images/2018_rk/IMG_4642.JPG

Гумористичний флешмоб «Посміхніться світу і він посміхнеться вам!»

Сміх - це сонце, що проганяє зиму з людського обличчя. До дня сміху на бібліомайданчику Снігурівської районної бібліотеки ім..В.Бойченка був проведений гумористичний флешмоб «Посміхніться світу і він посміхнеться вам!» разом з Міською бібліотекою.

Дійство “сміхотерапії” почалось з розповіді бібліотекаря “Дорогі друзі, якщо ми зможемо сьогодні і розвеселити вас, і зробити приємне, отже, наша праця не буде марною. Недарма в народі кажуть, що сміх продовжує життя”, – повідала Кориновська О.Г..

Веселий огляд літератури біля виставки «Сміх зі сторінок відомих книжок» супроводжувався перлинками гумору. Ведуча познайомила з творчістю таких авторів-гумористів, як, Павло Глазовий, Остап Вишня, Степан Олійник, Володимира Дугніста, Євген Гуцало, Степан Руданський та ін..

Найцікавішим моментом свята була торбинка сміху з якої всі бажаючі мали змогу дізнатися про жартівливі побажання на рік. Конкурс на вміння жартувати відбувся у вигляді читання гуморесок, розповіді анекдотів та цікавої історії з життя. Учасники дійства “сміхотерапії” були нагороджені смайликами та солодощами.

Хотілося б, звичайно, щоб День гумору був хоча би кожного місяця і приносив справжнє естетичне задоволення та посмішки як на обличчя дорослих та і дітей.

/Files/images/2018_rk/IMG_4667.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_4659.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_4654.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_4650.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_4647.JPG

/Files/images/2018_rk/IMG_4640.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi