• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Поради майбутньому випускнику у пошуках роботи

Поради майбутньому випускнику у пошуках роботи

2019-02-12

/Files/images/2019_rk/DSCN3314.JPG

Поради майбутньому випускнику у пошуках роботи

12 лютого у Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка відбулася просвітницька зустріч «Поради майбутньому випускнику у пошуках роботи». У заході взяли участь учні Снігурівського професійного ліцею 3-го та 1-го випускних курсів.

Присутні на заході Хижяк О.В. - начальник відділу активної підтримки Снігурівської філії Миколаївського обласного Центру зайнятості та Марковський В. О. – начальник Снігурівського Бюро правової допомоги. Хижняк О. В. наголосила на важливості проведення таких заходів, розповіла про стан ринку праці міста, актуальні вакансії, ознайомила присутніх з комплексом послуг, що надає Центр зайнятості. Марковський В. О . виступив з лекцією «Виборчі права громадян та способи їх захисту» ( правова обізнаність повнолітніх у зв’язку з виборами президента України ) в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право !»

Зустріч виявилася дуже цікавою та пізнавальною, тому що отримана інформація на порозі дорослого життя допоможе молоді у самовизначенні при виборі професії.

/Files/images/2019_rk/DSCN3315.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi